Στο Ωρολόγιο Εύβοιας, δημιουργήθηκε από τον χημικό – οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γεώργιο Παναγιώτου η πρότυπη Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας, υψηλής ποιότητας, μέσα από την αξιοποίηση του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου, και την αναζήτηση και δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Septem Mylos

2,70
Μια «αιρετική» διαφοροποιημένη Lager, χρησιμοποιώντας βύνες κριθαριού με διάφορα καβουρδίσματα και βαθμούς ψησίματος, καθώς επίσης και βύνη σιταριού που θα προσθέσει γλυκύτητα και απαλότητα στην γεύση.