Η Μικροζυθοποιία Μυκόνου ιδρύθηκε το 2016 αλλά άρχισε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 2017. Βρίσκεται στην Αργύραινα, κοντά στη Χώρα του νησιού κι είναι επισκέψιμη μερικές ώρες της ημέρας. Για έναν ολόκληρο χρόνο, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτή ετοίμαζαν τον χώρο τους και δοκίμαζαν συνταγές. Το παράδοξο είναι ότι η αρχική ιδέα της δημιουργίας μικροζυθοποιίας στο νησί της Μυκόνου προέκυψε από έναν οινολόγο.
Μυρίστε το, γευτείτε το, αφεθείτε σε αυτό. Γίνε το φραγκόσκο. Γίνε τα αγκάθια, ο άνεμος, ο ήλιος.
Μια αναζωογονητική Pilsner στους 4,2% ABV, εμπνευσμένη από το κλασικό στυλ που παρασκευάστηκε πρώτη φορά στην Τσεχία. Η συνταγή είναι μια ανασχεδιασμένη εκδοχή της παραδοσιακής συνταγής και παρασκευάζεται με ελληνικό βυνοποιημένο κριθάρι, βρασμένο με τσέχικο λυκίσκο και dry hoppimg με μια γερή δόση φρουτώδη λυκίσκο Citra.
Αυτή η Pilsner που σβήνει τη δίψα ξέρει ακριβώς πώς να σας κρατήσει δροσερούς κάτω από τον ζεστό Μυκονιάτικο ήλιο!.
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμούΠρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να περιηγηθείτε στη σελίδα. Επαληθεύστε την ηλικία σας για να εισέλθετε.
Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.