Το 2011 ένας νέος Έλληνας φοιτητής Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών επισκέφτηκε το Βέλγιο για να μάθει περισσότερα σχετικά με το αγαπημένο του ποτό: τη μπίρα. Εκεί θα γνωρίσει μια νεαρή Βελγίδα η οποία θα αναλάβει να τον μυήσει στο μαγικό κόσμο της βελγικής ζυθοποιίας. Πέντε χρόνια αργότερα καταλήγουν να ζουν μαζί στην Κρήτη και αποφασίζουν να φτιάξουν τη δική τους ελληνο-βελγική μπίρα. Μια μίξη βελγικής τεχνογνωσίας και παράδοσης με το ελληνικό πάθος για δημιουργία και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τι άλλο χρειάζεται για μια φρέσκια, αρωματική μπίρα; Κάπως έτσι φτάνουμε στο να κρατάτε στα χέρια σας σήμερα την πρώτη μας μπίρα: μια Triple Hop Pale Ale. Μια αρωματική, αφιλτράριστη, απαστερίωτη και φυσικά θολή μπίρα, φτιαγμένη με πολύ μεράκι στην Κρήτη.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Λάφκας Chaniotissa

3,20
Μια μπύρα με άρωμα πορτοκάλι φτιαγμένη με βύνη κριθαριού και σιταριού καθώς και προσεκτικά επιλεγμένο λυκίσκο. Για την ανάπτυξη της «Χανιώτισσας» συνεργαστήκαμε με κάποιον που γνωρίζει το πορτοκάλι καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον: τη BIOXYM. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ένα αναζωογονητικό Orange Wit που θα σας μεταφέρει σε έναν κήπο στα Χανιά γεμάτο δέντρα φορτωμένα με πορτοκάλια.