Είμαστε μια μικρή, ανεξάρτητη, συνεργατική μικροζυθοποιία που ιδρύθηκε κοντά στην Πάτρα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μπύρα υψηλής ποιότητας και να δημιουργήσουμε ένα υγιές και πραγματικά ισότιμο εργασιακό περιβάλλον, με σεβασμό και προστασία της φύσης με κάθε δυνατό τρόπο!

ΚΥΚΑΩ σημαίνει να αναμειγνύω, να συνδυάζω διαφορετικά συστατικά.

Το αποτέλεσμα, ένα ψυχοδραστικό ζυθοποιείο, έπινε μετά από πολλές ημέρες νηστείας κατά την κορύφωση της πιο διάσημης μυστικής τελετής της αρχαίας Ελλάδας, των «Ελευσίνιων Μυστηρίων». Προσπαθούμε να αναδημιουργήσουμε αυτές τις έντονες, ζωντανές, σχεδόν ψυχεδελικές μπύρες!

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Κυκάω-Hop Hooligans
Trial by Kumquat

6,39
Πολύ ενδιαφέρουσα συνεργατική μπύρα από τους Πατρινούς της Κυκάω και τους Ρουμάνους Hop Hooligans. Μια Sour Ale καλοκαιρινή και άκρως αρωματική με προσθήκη λουίζας και κουμ-κουατ.

Κυκάω Brettanomyces Manumalus

22,50
Μια αυθόρμητα ζυμωμένη άγριας μπύρας, αποκλειστικά με γηγενή άγρια μαγιά και βακτήρια, και μια πλούσια παρουσία brettanomyces. Η μπύρα υποβλήθηκε σε ζύμωση σε σπιτικό δοχείο και παλαιώθηκε σε φλούδες μήλων τοπικής προέλευσης. Κίτρινο έως χρυσαφί, μερικώς θολό χρώμα, το άρωμα είναι funky και άγριο, γεμάτο με νότες ώριμων λευκών φρούτων και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα brett. Στον ουρανίσκο, η μπύρα παρουσιάζει μια απαλή ξινή γεύση, σε συνδυασμό με μια δελεαστική νότα γλυκύτητας από το άρωμα μήλου και αχλαδιού, με αποκορύφωμα μια ικανοποιητική μέτρια επίγευση τάρτας.

Κυκάω Reverse Engineered Malagouzia

19,80
Με προσθήκη από φλούδες σταφυλιού Μαλαγουζιάς που παρέχονται από ένα διάσημο βιολογικό οινοποιείο, τον Τετράμυθο. Αυθόρμητα ζυμωμένη με άγριους μικροοργανισμούς από τις φλούδες σταφυλιών, με πικάντικα αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων και μέτρια οξύτητα, ανθρακικό χαμηλότερο από την μπύρα για να θυμίζει έντονα κρασί και παλαιωμένη με οινολάσπη (batonnage) για πιο γεμάτο σώμα!

ΚΥΚΑΩ Kyklus Experiment #1

11,70
Η Kyklus είναι μια κρεμώδης άγρια μπύρα που παρασκευάζεται με ρόδι, βύσσινο, θαλασσινό αλάτι και λίγη λακτόζη. Ένα κρεμώδες ρόφημα γεμάτο σιτάρι και βρώμη, δημιουργεί τη βάση για την ελαφριά στυφάδα του ροδιού σε συνδυασμό με την έντονη γεύση βύσσινου. Οι λεπτές νότες πικραμύγδαλου από τα κουκούτσια των βύσσινων και το θαλασσινό αλάτι με τη λακτόζη παρέχουν  επιπλέον πολυπλοκότητα και ισορροπούν κάπως τα στοιχεία.