Η KASTA Microbrews είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει υψηλής ποιότητας φρέσκες, αφιλτράριστες και μη παστεριωμένες μπίρες σε μικρές παρτίδες («microbrews»).
Το KASTA Brewing Lab ή Εργαστήρι Ζυθοποιίας Ηρακλείου, αποτελεί έμπνευση και δημιούργημα του Κώστα Αντωνακάκη (Βιολόγος MSc – Ζυθοποιός) ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Άννα Τζάνη (Φαρμακοποιός Msc) άνοιξαν τις πόρτες του στα τέλη του 2018, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.
Η επωνυμία «KASTA» είναι στην πραγματικότητα ένα αρκτικόλεξο που σχηματίζεται από τα αρχικά γράμματα των ονομάτων των μελών της οικογένειάς τους. Ένας από τους βασικούς μας στόχους, εκτός από την παραγωγή και πώληση των προϊόντων μας, ήταν και είναι η δημιουργία ενός χώρου στο κέντρο της πόλης όπου ο επισκέπτης, ζυθόφιλος ή μη, μπορεί να έρθει να δοκιμάσει και να απολαύσει όλες τις διαθέσιμες ετικέτες μπύρας, να ψωνίσει για το σπίτι, να μάθει περί ζυθοποίησης, να συμμετάσχει σε κάποια γευσιγνωσία (Beer Tasting), να ζήσει την εμπειρία της ζυθοποίησης είτε παρακολουθώντας τη διαδικασία είτε συμμετέχοντας σε αυτή, να δημιουργήσει και να εφαρμόσει τη δική του συνταγή φτιάχνοντας τη δική του μπύρα, γενικότερα ενός χώρου «ζυμώσεων» και ανταλλαγής απόψεων περί ζύθου.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.