Τρεις νέοι, ο Ιωάννης Κεφάλας, ο Βαγγέλης Αγγελουδάκης και η Ειρήνη Κουλουλία, ξεκίνησαν αυτή τη γοητευτική διαδρομή, δημιουργώντας την πρώτη ζυθοποιεία στο εμβληματικό νησί της Ικαρίας.
Αποφάσισαν να πάρουν τα… ρίσκα τους και να επενδύσουν τα χρήματα και κυρίως τον κόπο και το χρόνο τους, ποντάροντας κατ’ αρχήν στην αγάπη για την μπύρα και κατά δεύτερο στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νησιού, που μπορούν να επιτρέψουν το ευκολότερο… ταξίδι της προς τον καταναλωτή.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.