Τρεις νέοι, ο Ιωάννης Κεφάλας, ο Βαγγέλης Αγγελουδάκης και η Ειρήνη Κουλουλία, ξεκίνησαν αυτή τη γοητευτική διαδρομή, δημιουργώντας την πρώτη ζυθοποιεία στο εμβληματικό νησί της Ικαρίας.
Αποφάσισαν να πάρουν τα… ρίσκα τους και να επενδύσουν τα χρήματα και κυρίως τον κόπο και το χρόνο τους, ποντάροντας κατ’ αρχήν στην αγάπη για την μπύρα και κατά δεύτερο στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νησιού, που μπορούν να επιτρέψουν το ευκολότερο… ταξίδι της προς τον καταναλωτή.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Ικαριώτισσα Ale Αφιλτράριστη

2,70
Είναι μια ξανθιά μπύρα, ενώ όπως γράφει η ετικέτα του μπουκαλιού της Ικαριώτισσας πρόκειται για μπύρα «καμωμένη με νερό από τις φυσικές πηγές της Ικαρίας, της νήσου της μακροζωίας. Αφιλτράριστη με έντονο τον λυκίσκο στο στόμα, ελαφρώς  γλυκιά, με σκούρο πορτοκαλί χρώμα.