Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης δεν χρησιμοποιούμε συνταγές της «μαμάς». Έχουμε μοναδικές, πρωτότυπες, δικές μας ελληνικές συνταγές.
Οι μπίρες μας έχουν γεννηθεί στον τόπο μας, από τους ανθρώπους μας, οι οποίοι 30 χρόνια τώρα δημιουργούν με γνώμονα την έμπνευση και το ταλέντο τους.
Η διαδικασία παραγωγής που ακολουθούμε διαρκεί περισσότερο από 21 ημέρες, δίνοντας στις μπίρες μας το χρόνο που χρειάζονται για να ωριμάσουν και να αποκτήσουν τις γεύσεις και τα μοναδικά τους αρώματα. Με στοιχεία από κάθε γωνιά της Μεσογείου, κάθε μπίρα που παράγουμε εκφράζει τον γαστρονομικό πολιτισμό και τη μοναδική ιστορία του τόπου μας.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

εζα Pils Hellas

1,40
Η ξανθιά pilsener που κάθε σταγόνα της θυμίζει το λαμπερό ήλιο της Ελλάδας. Ευκολόπιοτη με αρωματικές νότες βύνης και λουλουδιών και ισορροπημένη επίγευση λυκίσκου. Παράγεται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, από αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών, και ωριμάζει για 21 μέρες πριν διατεθεί προς κατανάλωση. Συνδυάζεται αρμονικά με αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.