O Μάνος Πειραιώτης στην καταγωγή βρέθηκε στη Χίο το 2009 και μαζί με τον Ιάκωβο ξεκίνησαν την επιχειρηματική δραστηριότητα της μικροζυθοποιίας μας το καλοκαίρι του 2010 με τον διακριτικό τίτλο “ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΧΙΟΥ”.
Το 2011 διαμορφώθηκε ο χώρος στην περιοχή του Κάμπου της Χίου (Αγίου Μηνά 78) όπου στεγάζεται η επιχείρηση μέχρι και σήμερα.Το 2012 ξεκίνησε την παραγωγή και την εμφιάλωση της Φρέσκιας Μπύρας Χίου, που αποτελεί μια καινοτόμα πρόταση στην αγορά. Η εμφιάλωση της γίνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη για να διατηρεί όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής μπύρας. Το καλοκαίρι του 2012, η μπύρα βρέθηκε στα περισσότερα σημεία εστίασης αλλά και καφέ μπαρ του νησιού, με μεγάλη αποδοχή από την τοπική κοινωνία. Τον Σεπτέμβριο του 2012 ξεκίνησε την “εξαγωγή” της μπύρας και εκτός Χίου, σε επιλεγμένα σημεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Chios Wheat with Mastic

3,00
Μια μπύρα μοναδική σε έναν συνδυασμό που δεν είχε ξαναγίνει. Αυτός έγινε με την χρήση βύνης από σιτάρι (σαν την βύνη που χρησιμοποιούν οι περισσότερες Weiss). Η βύνη από σιτάρι σε συνδυασμό με την αυθεντική μαστίχα Χίου, δίνει την αίσθηση ότι έχουμε βουτήξει ένα κουτάλι υποβρύχιο μαστίχας μέσα στην μπύρα μας.