Το 1850 μια μικρή ομάδα μοναχών από το Westvleteren εγκαταστάθηκε στο ψηλό οροπέδιο του Scourmont με στόχο, τότε όπως και τώρα, «να υποστηρίξει την περιοχή Chimay». Μέχρι την ημέρα που αποφάσισαν να φτιάξουν μπύρα από το νερό που ήταν διαθέσιμη σε αφθονία σε αυτό το ελώδες οροπέδιο. Μερικά χρόνια αργότερα άρχισαν να παράγουν και τυρί…
Καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρασκευάσουν τις μπύρες και να φτιάξουν τα τυριά παίρνοντας το καλύτερο τόσο από τη γνώση που έχουν κληρονομήσει όσο και από όσα έχει να προσφέρει ο σημερινός κόσμος όσον αφορά τις καινοτομίες.

Τα προϊόντα πληρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας και ενεργειακών επιδόσεων.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.