Ένα μεγάλο όνειρο και μια πολύχρονη προσπάθεια για τη δημιουργία της μικροζυθοποιίας Ευρυτανίας, είναι πια πραγματικότητα.
Carpinus είναι το όνομα της μπύρας που παράγεται και εμφιαλώνεται στο μικρό ζυθοποιείο που με αγάπη και μεράκι ο ιδιοκτήτης της κ. Νίκος Αντωνόπουλος δημιούργησε στο Καρπενήσι.
Το όνομά της προέρχεται από το όνομα carpinus, του φυλλοβόλου δέντρου Γάβρος κοινότατου στην περιοχή του Καρπενησίου, που ίσως έδωσε το όνομά του στην πόλη.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Carpinus NEIPA

3,60
Ξανθή μπύρα ελαφρώς θολή και πικρή με αρώματα εσπεριδοειδών, και γεύση grapefruit και μανταρίνι.

Carpinus Glass Collection

30,00
Καταπληκτική συλλογή από μπύρες της μικροζυθοποιίας Ευρυτανίας, για να δοκιμάσετε τις μπύρες της, στο δικό της συλλεκτικό ποτήρι.