Ένα μεγάλο όνειρο και μια πολύχρονη προσπάθεια για τη δημιουργία της μικροζυθοποιίας Ευρυτανίας, είναι πια πραγματικότητα.
Carpinus είναι το όνομα της μπύρας που παράγεται και εμφιαλώνεται στο μικρό ζυθοποιείο που με αγάπη και μεράκι ο ιδιοκτήτης της κ. Νίκος Αντωνόπουλος δημιούργησε στο Καρπενήσι.
Το όνομά της προέρχεται από το όνομα carpinus, του φυλλοβόλου δέντρου Γάβρος κοινότατου στην περιοχή του Καρπενησίου, που ίσως έδωσε το όνομά του στην πόλη.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Carpinus Smoked Amber Ale

4,00
Καπνιστή με κεχριμπαρένιο χρώμα, γεύση βυνώδη και με τόνους από σταφίδα. Μπορεί να την απολαύσετε με καπνιστά κρέατα, τυριά και ψάρια, καθώς και με κρέατα στη σχάρα.

Carpinus Pale Ale

3,60
Ξανθιά μπύρα, ελαφρώς πικρή, με αρώματα λουλουδιών και βυνώδη γεύση.