Ένα μεγάλο όνειρο και μια πολύχρονη προσπάθεια για τη δημιουργία της μικροζυθοποιίας Ευρυτανίας, είναι πια πραγματικότητα.
Carpinus είναι το όνομα της μπύρας που παράγεται και εμφιαλώνεται στο μικρό ζυθοποιείο που με αγάπη και μεράκι ο ιδιοκτήτης της κ. Νίκος Αντωνόπουλος δημιούργησε στο Καρπενήσι.
Το όνομά της προέρχεται από το όνομα carpinus, του φυλλοβόλου δέντρου Γάβρος κοινότατου στην περιοχή του Καρπενησίου, που ίσως έδωσε το όνομά του στην πόλη.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 18 36 54

Creamy Taste Combo

5,20
Γεύση από κρεμώδη τυριά στο χειροποίητο πατατάκι και μια πλούσια, αρωματική και με παχιά υφή στο στόμα, New England IPA από το Καρπενήσι.