Όλα ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια, όταν τυχαία δοκίμασα φρέσκια μπίρα από μικροζυθοποιό. Εκεί κατάλαβα την διαφορά γεύσης/ποιότητας και συνειδητοποίησα ότι η μπίρα δεν είναι μόνο όπως την ξέραμε και όπως την είχαμε συνηθίσει έως τότε. Από εκείνη την στιγμή μπήκε στην σκέψη μου η ιδέα ή μάλλον καλύτερα το «μικρόβιο» να φτιάξω και εγώ την δικιά μου μπίρα. Κάνοντας μια μικρή έρευνα, κατάλαβα ότι είναι εφικτό να φτιάξεις «σπιτική» μπίρα και ξαφνικά ένα απόγευμα είπα το εξής απλό… «γιατί όχι?» και πήρα την απόφαση να ξεκινήσω να φτιάχνω μπίρα. Έως εκείνη την στιγμή δεν ήξερα καν από τι αποτελείται η μπίρα…Έτσι ξεκίνησα από τα αρχικά στάδια, ότι δηλαδή η μπίρα αποτελείται από νερό, βύνη, λυκίσκο και μαγιά. Για αρκετούς μήνες το μόνο που έκανα ήταν να διαβάζω και να αποκτώ γνώσεις, μέχρι που κάποια στιγμή ένιωσα έτοιμος και ξεκίνησα την διαδικασία της ζυθοποίησης.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Show sidebar
Close

Ammousa

3,60
Κεχριμπαρένιο χρώμα με πλούσιο αφρισμό. Αρώματα της βύνης και του λυκίσκου μαζί με νότες αποξηραμένων βοτάνων και φρεσκοφρυγανισμένου ψωμιού σε πρώτο πλάνο και φλούδες φρούτων (πορτοκάλι) σε δεύτερο επίπεδο. Στόμα μέτρια πικρό, σώμα ελαφρύ προς μέτριο, με τα αρώματα τις βύνης να κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους.