Η “Μικροζυθοποιία Πάρου” ιδρύθηκε στο νησί της Πάρου το 2014. Τους πρώτους μήνες του 2016 ολοκληρώθηκε το τελικό στάδιο παραγωγής της πρώτης μπύρας, και από τον Απρίλιο, μια ελαφριά Pilsner “56isles” κυκλοφόρησε στην εξαιρετικά υποσχόμενη αγορά της Πάρου.
Το μικροκλίμα του τόπου και η χρήση του κριθαριού που καλλιεργείται στο νησί δίνει έναν ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα στην μπύρα. Η αλμύρα της θάλασσας, η ηλιοφάνεια και η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται προσθέτουν στη γεύση, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της, ενώ η χρήση ποικιλιών ποιοτικού λυκίσκου από διάφορες χώρες αλλά και βύνης με έντονα αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα αναδεικνύουν τα επιμέρους συστατικά της συνταγής.

Ο πρώτος στόχος της μικροζυθοποιίας είναι να παράγει 25.000 φιάλες τον μήνα διατηρώντας παράλληλα το εξαιρετικό επίπεδο της ποιότητας.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

Wit Style Glass

18,60
Δημοφιλές στυλ μπύρας, προερχόμενο από το Βέλγιο. Η Weiss των Βέλγων κατέκτησε και τους Έλληνες ζυθόφιλους με τον δροσερό και ταυτόχρονα πικάντικο χαρακτήρα της. Αποκτήστε το πακέτο με 3 ελληνικές wit και πάρτε δώρο το κατάλληλο ποτήρι για να τις απολαύσετε.

Citrus Herbal Feasts

22,50
Ένα πακέτο γεμάτο αρώματα εσπεριδοειδών και κόκκινων φρούτων. Μια πανδαισία γεύσεων από κίτρο, πορτοκάλι και βατόμουρο, με νότες από ελληνικά βότανα και μπαχαρικά που θα συνοδεύσει τέλεια ελαφριά γεύματα, σαλάτες, πλατώ τυριών.

Aegean Wit

2,65
Η Aegean Wit συνδυάζει το χαρακτήρα της Βελγικής Wit με τις τοπικές γεύσεις, είναι συνδεδεμένη με την πλούσια παράδοση της αλλά βαθιά μέσα της παραμένει Παριανή. Χρησιμοποιώντας παριανό σιτάρι χωρίς βυνοποίηση, το οποίο δίνει ένα ελαφρύ σταρένιο χρώμα με απαλή θολότητα, συνδυάζει άψογα τα αρώματα των εσπεριδοειδών με τα τοπικά μπαχαρικά.