Η “Μικροζυθοποιία Πάρου” ιδρύθηκε στο νησί της Πάρου το 2014. Τους πρώτους μήνες του 2016 ολοκληρώθηκε το τελικό στάδιο παραγωγής της πρώτης μπύρας, και από τον Απρίλιο, μια ελαφριά Pilsner “56isles” κυκλοφόρησε στην εξαιρετικά υποσχόμενη αγορά της Πάρου.
Το μικροκλίμα του τόπου και η χρήση του κριθαριού που καλλιεργείται στο νησί δίνει έναν ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα στην μπύρα. Η αλμύρα της θάλασσας, η ηλιοφάνεια και η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται προσθέτουν στη γεύση, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της, ενώ η χρήση ποικιλιών ποιοτικού λυκίσκου από διάφορες χώρες αλλά και βύνης με έντονα αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα αναδεικνύουν τα επιμέρους συστατικά της συνταγής.

Ο πρώτος στόχος της μικροζυθοποιίας είναι να παράγει 25.000 φιάλες τον μήνα διατηρώντας παράλληλα το εξαιρετικό επίπεδο της ποιότητας.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 18 36 54

56 Isles Mango Sour Ale

2,60
Μία sour ale με αρώματα τροπικών φρούτων και προσθήκη μάνγκο που καλλιεργούνται στην Πάρο.

Red Berries Sour Mango

13,50
Το Φρουτώδες και το όξινο, σε ισορροπία με το γλυκό και το πικάντικο, είναι το αποτέλεσμα του πολύπλοκου αυτού γευστικού συνδυασμού.