Εσπεριδοειδών
3 Fonteinen Oude Geuze Vintage 18/19 Assemblage N° 116
Η Geuze είναι μια βελγική, αυθόρμητα ζυμωμένη ξινή μπύρα, η οποία είναι ένα χαρμάνι από lambic από διάφορες σοδειές, στην κορύφωσή τους. Εδώ αναμειγνύεται πιο φρέσκια lambic (~μισής χρονιάς) με παλιότερες (2-3 ετών) lambic μπύρες. Μετά από αυτό, η μπύρα εμφιαλώνεται και αφού υπάρχει ακόμα ζωντανή μαγιά και υπολείμματα ζάχαρης αρχίζει η δευτερογενής ζύμωση που συνήθως διαρκεί 1 χρόνο.
Aegean Wit
Η Aegean Wit συνδυάζει το χαρακτήρα της Βελγικής Wit με τις τοπικές γεύσεις, είναι συνδεδεμένη με την πλούσια παράδοση της αλλά βαθιά μέσα της παραμένει Παριανή. Χρησιμοποιώντας παριανό σιτάρι χωρίς βυνοποίηση, το οποίο δίνει ένα ελαφρύ σταρένιο χρώμα με απαλή θολότητα, συνδυάζει άψογα τα αρώματα των εσπεριδοειδών με τα τοπικά μπαχαρικά.
Alea CALLISTΩ
Alea Wit
Η Alea Wit, είναι μια θολή ξανθιά με λευκό αφρό μέτριας διάρκειας, ελαφρύ σώμα και ανθρακικό. Αρώματα εσπεριδοειδών. κόλιανδρου, βύνης και λουλουδιών. Όξινη γεύση με τα εσπεριδοειδή να κυριαρχούν, λιγότερο η βύνη και τα δημητριακά με κάποιες ελαφριές νότες μπαχαρικών. Χαμηλής έντασης πικράδα και μακριά βυνώδης επίγευση.
Ammousa
Κεχριμπαρένιο χρώμα με πλούσιο αφρισμό. Αρώματα της βύνης και του λυκίσκου μαζί με νότες αποξηραμένων βοτάνων και φρεσκοφρυγανισμένου ψωμιού σε πρώτο πλάνο και φλούδες φρούτων (πορτοκάλι) σε δεύτερο επίπεδο. Στόμα μέτρια πικρό, σώμα ελαφρύ προς μέτριο, με τα αρώματα τις βύνης να κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους.
Beach Bum
Belka Pilsner 330 ml.
Boon Oude Geuze Black Label Edition N°6
Η Oude Geuze Boon Black Label Edition N° 6 έχει την τυπική μακριά, ξηρή επίγευση, αλλά και πολύ γεμάτη γεύση που έχουμε συνηθίσει από την Boon Black Label. Με τις πολύ φρέσκιες νότες εσπεριδοειδών και την ευχάριστη λάμψη, η Boon Black Label N 6 είναι μια πολύ κομψή, τρυφερή Oude Geuze. Αυτή η Μαύρη Ετικέτα εμφιαλώθηκε στις 26 Αυγούστου 2020. Το μείγμα είναι ένα μείγμα από lambic ενός, δύο και τριών ετών που ωρίμασε σε δρύινα βαρέλια.
Brewdog Jack Hammer
Brewdog Lonewolf Peach & Passionfruit Gin
Απορρίψαμε 39 διαφορετικούς τύπους πριν πάρουμε το απόλυτο μούρο, το οποίο έρχεται από την Τοσκάνη μέχρι το υπερσύγχρονο αποστακτήριο μας στο Ellon. Εδώ το ανακατεύουμε με ζουμερό λευκό ροδάκινο, γλυκό φρούτο του πάθους και μια δόση της οξύτητας των εσπεριδοειδών του Yuzu και το αποστάζουμε στις μικρότερες δυνατές παρτίδες , για μια τραγανή γεύση που έχουμε φάει τη γη, να την δημιουργήσουμε.