Μια imperial stout με 15 % αλκοόλ, με όνομα πληθωρικό, όπως και η ίδια η μπύρα. Προτείνεται η παλαίωση της, για τουλάχιστον 2 χρόνια σε σκοτεινό και δροσερό περιβάλλον.
Το ζουμί της "λευκής φάλαινας", μπήκε σε δρύινα βαρέλια από whiskey bourbon, στα οποία είχε παλαιωθεί ελληνικό τσίπουρο και αφέθηκε να ωριμάσει για περίπου ένα χρόνο. Η barrel aged εκδοχή της μπύρας σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα !
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.